There was an error in this gadget

::Hidup DiibAraT rOdA ::

Wednesday, November 17, 2010

Kedatang KDYTM Tg Puan Pahang ke rumahku

pada 15 november 2011.. betapa bangganya kami sekeluar kerana buat julung-julung kalinya rumah kami di datangi KDYTM Tg Puan Pahang .. Ini disebabkan beliau membuat lawatan ke rumah kami.. sempena perancangan kami untuk membuka pusat Tenun Diraja Pahang..
Alhamdullilah.. akhirnya di buka pintu rezeki oleh Allah swt untuk kami.. semoga projek kami berjalan dengan jayanya.. kami sekeluarga berharap agar ini detik permulaan keluarga kami setelah pelbagai suka duka yang telah berlaku... disini saya nak share dengan kamu semua.. beberapa keping gambar2 yang telah saya pilih... seronok.. dan sedih melihat wajah mama dan abah.. dah lama tak nampak mama dan abah happy... semoga kegembiraan mama dan abah akan terukir sentiasa... Amin !!~





 * Tg Puan Pahang berpuas ati dengan kerja ayahku*
 * ini kenangan family dengan Tg Puan Pahang *

 * Chee wah!!~ sempat lagi adeq2 aku ni ha berposing!!~ hehehehe!!~ perasan lah tuh!!~ :P*

No comments:

Post a Comment

Hai!!~
okey!!~ kat sini nadea nak kenal kan adik2 nadea!!~ ni lah pic2 meke yang nadea dah jadikan slideshow!!~ nak letak sekeping2 mcm banyak lah!~

Untuk pengetahuan kawan2 semua!!~ nadea ni anak sulung dari 6 beradik!!~ kami terdiri daripada 3 lelaki dan 3 prempuan!!~ kira adil lah kan!!~ berpasangan semuanya!!~ nadea ni anak sulong!!~ yang kedua namanya iwan!~ yang ketiga rudy!!~ pastu yang seterusnya aisya, haiqal dan aleeya!!~
Kami nie jarang agak jauh lah jugak!!~ nadea lahir pada tahun 1987.. iwan tahun 89.. rudy lak tahun 1994.. aisya 2000 , haiqal 2003 dan aleeya 2005 ... :D
Nadea tak tahu lah adik2 bertambah ke tak!!~ hehe!!` mama lahir tahun 1966 mnakala abah lak 1965 :D ekekeke!!~
tak kisah lah!!~ yang penting :)

hopefully kami sekeluarga happy sokmo!!~ :D