There was an error in this gadget

::Hidup DiibAraT rOdA ::

Sunday, November 14, 2010

Cinta Irc???

hahaha!!~
assalamualaikum!!~ thanks kepada yang sudi membaca cite2 nie!!~ actually tak tahu
sama ada boleh ker tak nadea citer kat sini..
sebut nama2 yang terlibat???
ekekeke!!~
mana tau kena saman lak!!~

kadang2 buntu tapi entah lah!!~ kalau nak diluahkan dalam diary malas lak nak menulis..
alang2 dah leh menaip nie on jerp lah!!~
kenapa perlu cerita lam nie?? nak kasi org nengok?? nak publisiti?? nak menunjuk??
come on lah u all semua!!~ nama pun blog kan.. 
tempat yang kita nak gunakan untuk meluahkan isi hati?? salah satu fungsi dia.. maybe lah kot..
malam nie!!~ ntah lah!!~ mood mcm nak sedih!!~ tp air mata tak kuar lak..
dada sebak!!~ ntah lah!!~ mungkin terpk kan sesuatu yang tak berpekdah kot..
korang mesti pernah dengar nick Nadea kan?? kalau irc tuh..server kc ker?? betul tak???
mcm2 mesti korang dengar citer tentang dia kan!!~
mesti ada yang baik dan ada yang buruk..betul tak?? ehhehe!!~
tapi tak kisah lah!!~ yang baik itu aku!!~ yang buruk itu kamu!!~ hak hakhak!~
mcm2... yang nak dicerita pasal love story semasa berjinak2 lam dunia irc nie!!~ perghh!!~
mang menguji kesabaran dan jiwa ku!!~
bercinta di dunia nyata n irc ni!!~ lebih sakit lagi lam irc nie tau tak korang!!~
sometimes dah mcm org giler dah duk menangis depan lappy sorang2..
hakhakha!!~ ntah lah giler ke apa!!~ tp itu lah yang ku perhatikan..melalui pengalaman dan juga kisah 
idup kawan2 ku yang dah lama join irc ni..
permulaan ku disini!~ april 2010.. sejak ptus ngan bf ku yg dah kapel lama.. ku join sini..
tp.. ntah mcm na lak leh in love ngan dak2 kat sini.. dah lah tak kenal..isk isk isk..
kalau nak diceritakan sorang2 sampai esok tak habis.. bayangkan lah dr bulan 4 sampai saat ni..3 lelaki dah buat aku bagai nak mati..hakhakhak!!~ punya lah sengal aku nie...
ari ni nak ku ceritakan satu persatu!!~ semoga anda dapat tahu cerita sebenar.. hehehe!!~ 
tapi dukacita nak bagi tau yang mataku dah ngantuk!!~ so!!~len kali lah ea...ekekeke!!~ :D

No comments:

Post a Comment

Hai!!~
okey!!~ kat sini nadea nak kenal kan adik2 nadea!!~ ni lah pic2 meke yang nadea dah jadikan slideshow!!~ nak letak sekeping2 mcm banyak lah!~

Untuk pengetahuan kawan2 semua!!~ nadea ni anak sulung dari 6 beradik!!~ kami terdiri daripada 3 lelaki dan 3 prempuan!!~ kira adil lah kan!!~ berpasangan semuanya!!~ nadea ni anak sulong!!~ yang kedua namanya iwan!~ yang ketiga rudy!!~ pastu yang seterusnya aisya, haiqal dan aleeya!!~
Kami nie jarang agak jauh lah jugak!!~ nadea lahir pada tahun 1987.. iwan tahun 89.. rudy lak tahun 1994.. aisya 2000 , haiqal 2003 dan aleeya 2005 ... :D
Nadea tak tahu lah adik2 bertambah ke tak!!~ hehe!!` mama lahir tahun 1966 mnakala abah lak 1965 :D ekekeke!!~
tak kisah lah!!~ yang penting :)

hopefully kami sekeluarga happy sokmo!!~ :D